“Salillari” fitoi tenderin e dyshimtë për shkatërrimin e perlës natyrore

Nga Boldnews.al Albert Gjergji, një prej zërave kritikë të prishjes së burimeve të Sinecit në Kuçovë, ka publikuar në rrjete sociale foto të mrekullisë natyrore që rrezikon të shkatërrohet nga një projekt kontrovers për ndërtimin e një ujësjellësi për fshatrat e zonës. Gjergji, së bashku me banorë të tjerë të Lumasit, kanë reaguar për vendimin […]

Vazhdo të lexosh

Taksa e Rrugës së Kombit/ Ja sa milionë shkojnë në xhepat e dy biznesmenëve të koncesionarit. Video

Në kulmin e debatit për taksën e Rrugës së Kombit, ku qeveria është terhequr për momentin derisa të gjendet një zgjidhje për kukësianët që protestuan ashpër, Partia Demokratike përmes një video të animuar tregon me shifra se sa është parashikuar fitimi për dy biznesmenët që kanë fituar koncensionin (kompanitë “Kastrati” dhe “Salillari”). “Te pakten 161 […]

Vazhdo të lexosh