Si u manipuluan votat për shkarkimin e Danaj-t

Sadrit Danaj, ish-kryetar i Këshillit të Qarkut Vlorë, prezantoi dje përpara gazetarëve dokumentacionin e mbledhjes skandaloze të datës 11 prill, ku u kërkua jashtë rendit të ditës mocionin e besimit ndaj tij dhe procesin e manipuluar që e largoi nga detyra. Konferencën e shtypit me gazetarët Danaj e mbajti në selinë e lëvizjes ZGJIDHJA në […]

Continue Reading

Rama shkarkon kreun e qarkut Vlorë/ LSI dhe PDIU largohen nga Këshilli

Këshilltarët socialistë të qarkut Vlorë kanë shkarkuar më në fund kryetarin e Këshillit të Qarkut, Sadrit Danaj. As LSI-ja dhe as PDIU-ja nuk morën pjesë në votim. Zyrtarë të qeverisë, deputetë dhe drejtues të PS-së në Vlorë u mblodhën në qytetin bregdetar në përpjekjen për të shkarkuar nga detyra Danajn. Ministri i Energjetikës, Damian Gjiknuri, […]

Continue Reading