YouTubesqaron rregullat e gjuhës së urrjejtes

“YouTube” ka sqaruar rregullat e tij mbi gjuhën e urrejtjes për të mundësuar prodhimin e videove të dinë përmbajtjen që e konsiderojnë “miqësore ndaj reklamimit”. Në postimin në blogun e tyre, faqja e publikimit të videove thotë se nuk do të lejojë reklamat që shfaqen me përmbajtje urryese apo diskriminuese. “YouTube” thotë se, po e […]

Continue Reading

Ja një nga 3 rregullat “e arta” për një seks të mirë

Këto janë këshilla serioze për një marrëdhënie, madje nga ato që shumë femra i ndeshin çdo natë me partnerët e tyre, por kanë frikë t’i pranojnë. Dhe nëse ia plotëson dëshirën partnerit çdo natë, do të ndryshosh të gjithë jetën dinamike seksuale, madje intimiteti mund të shkojë deri në nivele shumë të larta kënaqësie. Lëre […]

Continue Reading

Nga nesër zona Schengen me rregulla të reja dhe më të forta

Prej dates 7 prill në kufijtë e BE do të aplikohen rregulla të reja të zonës Schengen duke kontrolluar pasagjerët, për të mbrojtur BE-në nga terrorizmi, raporton BalkanInsight.  Shtetasit e vendeve të tjera dhe qytetarët e BE-së do të kontrollohen tërësisht në kufi, rregulla është parashikuar se do të shkaktojë pritje të gjata dhe trauma […]

Continue Reading