Romir Zalla ikën nga Portokallia/ Ja ku do ta shohin tani e tutje.

Romir Zalla rikthehet sërish në ekran, tashmë si drejtues, me këmishë të bardhë, papijon dhe tiranda në formatin televiziv më të ndjekur në botë “Late night show”. Në një interviste për ” Panorama plus “ai tregon se “Gardërobë” titullohet emisioni i tij i ri, i cili “zhvesh” dhe “vesh” të ftuarit njësoj si në shtëpi […]

Continue Reading