Koço Kokëdhima: Do ta shkri Rilindjen e Ramës. Ai përçau PS

Nuk pret më ish-deputeti i PS, Koço Kokëdhima. Më në fund “Zgjidhja” do të kthehet në parti politike. Duke folur përpara anëtarëve të PS-së dhe mbështetësve të lëvizjes ‘Zgjidhja” në Lushnjë, drejtuesi i lëvizjes Koço Kokëdhima, u shpreh se Rama punoi deri në fund për përçarjen e PS-së dhe për likuidimin politik të Kokëdhimës dhe […]

Continue Reading