Rama firmos 2 leje ndërtimi për rezortet e Samir Manes në Himarë. Oligarkëve iu dhuron edhe Tunelin e Llogarasë

Këshilli Kombëtar i Territorit miratoi këtë javë një listë të gjatë me vendime që japin leje ndërtimi apo zhvillimi në disa projekte të rëndësishme qoftë në infrastrukture, energji apo turizëm. Në listën e publikuar të KKT rezulton të jetë dhënë leja e ndërtimit për Tunelin e Llogorasë, një projekt që është në fazë prokurimi dhe […]

Vazhdo të lexosh