E fundit/ “Për shkak të problemeve teknike, periudha e regjistrimit për Lotarinë Amerikane do të rifillojë nga e para.

Kështu ka njoftuar sot Ambasada Amerikane në Tiranë, pas problemeve teknike që shfaqi aplikimi për Lotarinë. Periudha e re e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të hapet të Mërkurën, 18 tetor 2017, në orën 18:00, ora lokale e Shqipërisë dhe mbyllet më 22 nëntor 2017, ora 17:00 ora lokale e Shqipërisë. Nëse keni ndonjë pyetje […]

Vazhdo të lexosh