Ylli Dylgjeri: Dje mungoi edhe qytetari digital!

U grabit një furgon që transportonte paratë e bankës drejt Rinasit dhe infomacion për rendin ishte minimal. Siç u pa, në vëndngjarje nuk mungonin kalimtaret e rastësishëm, por mungoi Informacioni për policinë. Mungoi qytetari digital! Kjo mungesë i bëri përshtypje edhe Ministrit Tahiri. Siç u pa më pas nga pamjet, në vendngjarje kishte vetëm katundar […]

Vazhdo të lexosh