Nga Dritan Shano/ Shpirtra memecë, por këmbëlehtë…

Eksodi masiv i shqiptarëve jo vetëm në këto 27 vjet, dhe sakrificat dhe mundimet për marrjen po aq masive të nën-shtetësive të tjera – greke, italiane, gjermane, franceze, kanadeze, amerikane, angleze, belge… – po prej shqiptarëve, tregon se mallkimi mbi Shqipërinë është shqiptar dhe jo i huaj. Duket sikur Shqiptari fillon ta dojë Shqipërinë vetëm […]

Continue Reading

Basha i drejtohet Ramës: S’do të lejojmë të marrësh peng demokracinë

Lulzim Basha, i ka drejtuar një thirrje,  kryeministrit Edi Rama, nga çadra e protestës: “Dua t’i them fare qartë Edi Ramës se në asnjë mënyrë, në asnjë formë, në asnjë moment, nuk do të lejojmë të marrësh peng demokracinë shqiptare dhe të drejtën për zgjedhje të lira dhe të ndershme! Ora e përballjes po afron! […]

Continue Reading

Nga Ndriçim Kulla: Koha për të vazhduar në këtë protestë

Protesta mbarë popullore e organizuar sot nga Partia Demokratike tregoi qartë mbrujtjen e madhe të urrejtjes ndaj këtij kualicioni qeverisës.Kjo protest përgënjeshtroi për një moment të vetëm propagandën gati 4 vjecare dhe autorët e “librit të verdhë” që na ka ofruar për të lexuar qeverimi i sotëm, ku të gjitha këto na i paraqet si […]

Continue Reading