Julian Haxhiu, Vetingu, Edi Rama dhe një barcaletë me qerosin

Nga Boldnews.al Julian Haxhiu, Gjyqtar i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, duket se ka marrë përsipër të bëjë disa shërbime për familjen Kryeministrore dhe në këmbim të përfitojë nga ai i flamosur Veting. Gjithë turravrapi, shkeljet proceduriale, dhe servilizmi i tij ndaj familjes kryeministrore të kujtojnë një barcaletë që qarkullon rëndom kafeneve të Tiranës. Një […]

Vazhdo të lexosh