Mediu dhe Duka: Thirrje PD-së për protesta të qëndrueshme

Aleatët e PD-së thanë se situata është shumë e rënduar në gjithë aspektet, ndaj vendi ka nevojë për një protestë të qëndrueshme deri në arritjen e qëllimit. Mediu dhe Duka thonë se kjo duhet të jetë një protestë, ku zëri qytetar të vendosë mbi krimin e korrupsionin, të ngrihen për ekonominë e tyre e për […]

Continue Reading