Këto janë simptomat e prostatës tek meshkujt.

NË IZRAEL meshkujt e kurojnë prostatitis brenda vetëm 2-3 javëve, vetëm një herë në jetën e tyre duke u shëruar kështu njëherë e përgjithmonë.(metoda në fjalë është përshkruar në vazhdim) Në të njëjtën kohë: mjekët lakmitarë janë në bashkëpunim me farmacitë duke fshehur kështu një preparat mjaft efektiv dhe për çdo vit «vjelin të ardhura monetare pa […]

Vazhdo të lexosh