Dyfytyrësia e Europës po gjunjëzon edhe më shqiptarët dhe po shkërrmoq Shqipërinë.

Nga Dritan Shano. Dje, ndërsa mësoja për prishjen nga Qeveria vendore të pronës private në mes të Tiranës, m’u kujtuan shumë episode të tilla gjatë këtyre 6 viteve Rilindje. Veçanërisht mu kujtua një koment aprovues i sulmit të qeverisë ndaj pronës private ndanë një autostrade, i bërë nga një zonjë në një vitrinë televizive: “Katin […]

Vazhdo të lexosh