Meta pret N/Sekretarin e Italisë për Politikën e Jashtme,

Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Nën-Sekretarin e Shtetit për Politikën e Jashtme dhe Bashkëpunimin Ndërkombëtar të Italisë, z.Vincenzo Amendola, me të cilin biseduan për zhvillimet e fundit politike në vend dhe marrëdhëniet dypalëshe. Nga ky takim, Meta gjeti rastin t’i japë edhe një mesazh, politikës shqiptare. Ilir Meta theksoi se zhvillimi demokratik, ekonomik e […]

Vazhdo të lexosh