Rama me zë dhe figurë si i ka mashtruar banorët e Unazës së Re. Shtëpitë nuk prishen

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar sot, më zë dhe figurë, një nga premtimet më të forta të fushatës elektorale të Edi Ramës: Përfundimin e procesit të legalizimit dhe frazën e famshme të kryeministrit, “shtëpitë nuk prishen”. “Dyfytyrësia është pafytyrësi! – e ka komentuar Berisha këtë video, ku dëgjohet qartësisht zëri i Ramës tek thotë “shtëpitë nuk […]

Vazhdo të lexosh