Voltana Ademi i përgjigjet Ramës: Edi Rama nuk ka një shtrat po shumë shtretër pasi flet nga shtretërit e shokëve te shumtë kriminelë

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi reagoi ndaj akuzave të kryeministrit Rama sot në Shkodër. Duke shpërndarë lejet e legalizimit, Rama ironizoi Bashën dhe Ademin ku tha se atë që hëngri Tirana tani po e ha Shkodra. Ata gjumin nga Tirana e kanë transferuar në Shkodër” Por ja si i përgjigjet Voltana Ademi: Po të isha […]

Continue Reading