Braktis Shqipërinë/ Sekretari i Shtetit Pompeo do të vizitojë Italinë, Greqinë, Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut.

Sekretari amerikan i Shtetit, Michael R. Pompeo do të vizitojë javën e ardhshme Italinë, Vatikanin, Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut dhe Greqinë. Në turneun që do të zgjasë nga 1 deri në 6 tetor, zoti Pompeo do të marrë pjesë në një simpozium në Vatikan dhe do të takohet me Papa Françeskun. Në Romë, […]

Vazhdo të lexosh