Nga Nikollaq Neranxi: Mirë se vini në plazhin e fekaleve të Jorgo Goros! Video

Tre vite më parë, teksa ishim me pushime në Himarë, u zgjuam në mesnatë sepse mbesa e vogël ishte shumë sëmurë. Kishte temperaturë të lartë dhe mezi merrte frymë. U nisëm menjëherë drejt Tiranës natën, duke menduar se në kryeqytet ofrohen më shumë shërbime shëndetësore. Gjatë rrugës, gjendja e mbesës u rëndua dhe ndaluam në […]

Vazhdo të lexosh

Plazhi Divjakës një katastrofë që merr çdo ditë përmasa gjithnjë e më të mëdha. Foto

Plazhi i Divjakës njihet për rërën e famshme kurative. Por, një katastrofë po merr çdo ditë përmasa gjithnjë e më të mëdha. Sasia e mbeturinave është 5-fishuar! Pastruesit marrint rrogat duke bërë xhiro anës detit. Gjatë verës, në hyrje, të detyrojnë të paguash 100 lekë, në të kundërt nuk të lejojnë të futesh. Asnjë shërbim […]

Vazhdo të lexosh