Paskal Milo: Në situatën aktuale, e me mosmarrëveshje të plotë nuk mund të shkohet në zgjedhje. OSBE-ja nuk na hyn në punë

Kreu i Partisë Demokracia Sociale, Paskal Milo bën një skaner të plotë tensionit të lartë politikë. Në një intervistë për gazetën “Shekull-i”, kreu i PDS-së, jep diagnozën e tij për ngujimin e opozitës, kryeneçësinë e PS-së si dhe jep zgjidhje se si mund të kalohet ngërçi. Ai komenton dhe debatin për ndryshimet që pritet të […]

Vazhdo të lexosh