Skandal me Farmacitë/Mbushin receta me emra të vdekurish.

Policia e Tiranës njoftoi ditën e djeshme udhërndalimin për dy farmacistë të cilët në bazë të një hetimi të gjatë të Prokurorisë së Tiranës, kishin krijuar një skemë mashtrimi me recetat elektronike dhe rimbursimin. Personat e përshirë në skemë janë Gazmend Aliaj dhe Petrit Skura, të cilët mashtronin me ilaçet e rimbursueshme. Sipas Prokurorisë  ata […]

Vazhdo të lexosh