PUNËSOHEN EDHE 12 MJEKË/ MANASTIRLIU: KURONI RAPORTIN MJEK-PACIENT

 Edhe 12 mjekë të përgjithshëm i shtohen qendrave shëndetësore dhe ambulancave në vend. Mjekët e rinj u pritën nga Ministrja Manastirliu, e cila vlerësoi procesin e përzgjedhjes së mjekëve dhe i inkurajoi ata të vendosin një raport të ri mes mjekëve dhe pacientëve. “I bashkoheni ekipit të shëndetësisë pas një procesi transparent, mbi bazë merite. […]

Vazhdo të lexosh