Njihuni me emrat e ish oficerëve të sigurimit që sot vazhdojnë punë dhe brënda SHIK-ut të Visho Ajazi Likës

Rilindja e Sigurimit Enverist ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE Nga Tanush Kaso Njihuni me emrat e këtyre: I. Sigurimi i Shtetit ose siç quhet zyrtarisht SHIK-u i Vlorës 1-Agron Tozaj, Kryetari i SHIK-ut. Nip i Tozajve. Oficer Sigurimi. Gazetar i Koha Jonë Anëtar i Komitetit Mbrojtjes gjatë pranverës së vitit 1997. Komisari i njësiteve guerile. Kish detyrë […]

Vazhdo të lexosh