Bislim Ahmetaj: Protesta e neserme duhet të prodhojë zgjidhje.

  Kreu i grupimit ” Dhjetor 90″ ka deklaruar ne nje status ne profilin e tij se: “Protesta e neserme e thirrur nga opozita duhet me patjeter te prodhoje ZGJIDHJE, perndrysh spiralja e krizes do ta ktheje vendin ne vitet e tmerrit 97 -98. SHQIPETARET PA DALLIM BINDJESH DHE INTERESASH MESKINE NESER DUHET TE JENE […]

Continue Reading