Nard Ndoka: Avokatja Hicka, Rrushi i Ramës”. Një idiotsi dhe “grusht shteti”

Deputeti Demokristian Ndoka, ka reagur sot ne lidhje me nje leter qe Avokatja e shtetit, Alma Hicka, ka kerkuar arrestimin e n/kryetarit te parlamentit, Edmond Spaho, pas kërkesës së tij për të shoqëruar me polici Avokaten e Shtetit për të dëshmuar para komisionit hetimor parlamentar për çështjen CEZ.   Nga Nard Ndoka: Tashmë Rama e ka […]

Continue Reading