A është kjo treshja Soros-iane që i ndërroi emrin PS-së në Rilindje?

Gazeta Tema ka përcaktuar sot hierarkinë në kupolën socialiste, duke i cilësuar Ramën, Erion Velinë dhe Endri Fugën, si tre muskëtierët e Partisë Socialiste, të cilët, gjithnjë sipas Temës, kanë ndezur sot motorrët e fushatës elektorale në Tiranë. Gazeta ka veçuar Endri Fugën, duke dhënë lajmin se këshilltari i kryeministrit tashmë do të shfaqet si […]

Continue Reading