Xhafaj letër kryeprokurorit Llalla: E kalove cakun

Fatmir Xhafaj i ka dërguar një letër kryeprokurorit Adriatik Llalla pas deklaratës së këtij të fundit tre ditë më parë, që thoshte se kanabisi asgjësohet nga policia në mungesë të prokurorit. Në letrën e tij, Xhafaj shkruan se kjo deklaratë e Llallës nuk ndihmon në bashkëpunimin mes Policisë dhe Prokurorisë. Ministri Xhafaj, ndër të tjera […]

Vazhdo të lexosh