Admir Murataj në arrati, policia i ve prangat kopshtarit për spektakël.

Një person i gjunjëzuar dhe me duart e prangosura në pjesën e pasme qëndron me fytyrë nga muri në oborrin e një shtëpie. Pesë efektivë të maskuar pozojnë për një foto. Dy prej tyre vështrojnë nga aparati fotografik. Të tjerët në sfond, të armatosur rëndë. Pamja prej kartoline është bërë në Prezë, në shtëpinë e […]

Continue Reading