Meta: Shqipëria nën monitorim të përditshëm nga BE e Schengen

Presidenti i Republikës, Ilir Meta e quan të padrejtë izolimin e Kosovës nga BE sa i takon vonesës për liberalizimin e vizave. Gjatë konferencës së ambasadorëve në Tiranë, kreu i shtetit i është rikthyer debatit për mospajisjen me pasaporta shqiptare të qytetarëve të Kosovës, duke deklaruar se Shqipëria është në monitorim nga BE dhe Schengen […]

Continue Reading

Edhe lojrat e fatit në duart e Olsi Ramës.

Përmes një koncesioni abuziv, Edi Rama i ka dhënë vëllait të tij Olsi Rama marrjen nën kontroll të aktivitetit të lojërave të fatit, me qëllim pastrimin e parave të pista. Në kundërshtim me të gjitha procedurat ligjore, koncesioni i është dhënë kompanisë, Mc Networking, e cila zyrtarisht figuron në pronësi të ortakut të Olsi Ramës, […]

Continue Reading