Tre mitet që goditi Meta

Bledi KASMI Pa qetësi dhe pa dashuri, Ilir Meta e zhveshi presidencën nga gjuha e drunjtë tradicionale e deklaratave burokratike të këtij institucioni dhe i dha sot formën e një kështjelle prej nga ku mbrohet dhe nga frëngjitë e saj goditet me top. 30 Qershori ka dhënë mesazhe të fortë që Presidenti po i lexon […]

Vazhdo të lexosh