Basha-Ballës: Ke qenë me mision në Elbasan para dy netësh!

Lulzim Basha iu drejtua direkt kreut të grupit parlamentar të PS-së Taulant Ballës me fjalët: Ke qenë me mision para dy netësh në Elbasan! Ti e di vetë kë ke takuar! Taulant Balla ishte drejtues politik i PS-së në Elbasan në zgjedhjet e 25 Qershorit. Basha nuk e vazhdoi akuzën e tij, por akuzën e […]

Continue Reading

Nga Florjon Mima: Çadra e lirisë ka edhe një mision tjetër.

Vlera vjetore e kanabisit të prodhura në Shqipëri është 5 miliardë euro, sipas një hulumtimi të bërë nga BBC. Prodhimi i përgjithshëm i vendit në një vit është, 10 miliardë euro. EUROPOL-i shkon edhe më tej. Vlera totale e kanabisit të konsumuar në një vit në Europë, është 23 miliard Euro, dhe 90% e kësaj […]

Continue Reading