VOKSHI/ I TËRË SHTETI NË KËMBË PËR CHECK UP TË VILMËS

Para disa ditësh, Drejtoresha e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Mirela Hasanaj, bëri një mbledhje me Drejtorët e Njesive Vendore të Kujdesit Shëndetësor Vlorë, Shodër, Elbasan, Tiranë si dhe të gjithë drejtorët e parësorit në Shqipëri. Në mbledhje, Drejtoresha Hasanaj, mësohet të ketë thënë: “Performanca juaj matet në bazë të check up. Dua që […]

Vazhdo të lexosh