Nga Kreshnik Çollaku: Ata bejne mire qe kane Frike.

Ka nje ofensive totale e propogandes qeveritare kundra Protestes se 18 Shkurtit. Analiste “te pavarur” te mirepaguar nga qeveria,perpunojne opinione. Teza kryesore,”te gjitha palet jane njelloj””te gjitha palet jane bande”..,alibia me e mire e mbeshtetjes se nje pushteti te fituar prej bandave dhe qe shpresohet te mbahet me banda. Nje teze tjeter “opozita nuk ka […]

Vazhdo të lexosh