Ja pse nuk duhet ta marrin celularim me vete kur shkojmë në tualet

Thuajse të gjithë njerëzit e marrin celularin me vete kur shkojnë në tualet. Por, kjo është një shprehi tejet e rrezikshme. Duke e marrë celularin në tualet, ju e ekspozoni veten ndaj baktereve dhe mikrobeve të rrezikshme siç është salmonella, E. Coli etj. Gjithashtu, pasi të pastroheni dhe e kapni celularin, e nuk i pastroni […]

Continue Reading