Nga Valbona Mezini/ PD -ja ime u bëfsh mijëra vjeçe

Sot ne Partinë Demokratike si asnjëherë më parë ka dy qasje sjelljesh. Ata që mendojnë: oh sa mirë që e kam mirë me kryetarin deri në vdekje edhe kur na mungon alternativa dhe ata që mendojnë se alternativat e shëndoshjes së partisë janë të shumta dhe nuk i ka në dorë një njeri i vetëm. […]

Vazhdo të lexosh