Nga Erl Kodra/ Të merret në mbrojtje Saimir Tahiri nga CIA dhe Departamenti i Shtetit

Saimir Tahiri është padyshim njeriu kyç në lidhjet Mafie-Politikë. I ri dhe energjik, por edhe naiv dhe i gatshëm për të sakrifikuar për shefin e tij politik dhe jo vetëm politik, tashmë ai është një thesar i paçmuar për drejtësinë hipotetike, që ka shanse të imponohet nga partnerët ndërkombëtar. Nuk ka më asnjë pikë dyshimi […]

Continue Reading

Nga Erald Shulla/ Komisiarati i Lushnjës duhet marrë në ruajtje!

Institucioni shteteror qe duhet te garantoje rendin dhe sigurine ne qytetin myzeqar te Lushnjes ka nje histori 20 vjecare deshtimi dhe mos funksionimi dhe paaftesie per ti garantuar te drejtat dhe detyrimet qe ai egziston. Ky institucion pergjate 20 viteve edhe vet eshte dhunuar e mesymur deri sa i eshte vene flaka e i ngelen […]

Continue Reading

Thethi shpallet qendër e mbrojtur historike/Foto

Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka shpallur fshatin Theth- Qendër e Mbrojtur Historike-, duke i dhënë kështu një rol të rëndësishëm si vendin më të përshtatshëm për turizëm ndër Bjeshkët e Veriut të Shqipërisë. Ministria e Kulturës në bashkëpunim me IMK-në ka vendosur që në bazë të kritereve të përmbushura t’i japë Thethit statusin e Qendrave […]

Continue Reading

Partia Demokratike i del në mbrojtje gazetarit që e sulmon më tepër në portalin e tij

Ne nje reagim te saj per ngjarjen e ndodhur sot ndaj gazetarit Fundo, Partia Demokratike e ka dënuar kete sulm dhe dhunën të ushtruar ndaj gazetarit kritik të qeverisë, Elvi Fundo. Kjo goditje ndaj fjalës së lirë dhe lirisë së shtypit vjen në kohën kur qeveria Rama është e angazhuar frontalisht në shantazhe dhe kërcënime […]

Continue Reading