Nga Fitim Zekthi: Ministri jashtem i gjermanisë Gabriel mbështeti Ramën në gjithçka

Qendrimi i ministrit te jashtem gjerman Gabriel ishte shume i drejperdrejte, mjaft i ashper dhe mbeshteti qendrimet e kryeministrit Rama plotesisht ne gjithcka. Nderkohe dje Daniel Hannan nje deputet konservator britanik, nje nga mendjet me te mprehta dhe nje nga teoricienet e njohur te mendimit politik sot, nje pike reference sa i takon punimeve mbi […]

Continue Reading