Shkodra është nën pushtetin e ujit. Asnjë qeveritar nuk ka shkuar deri tani.

Shkodra është nën pushtetin e ujit. Sipas të dhënave të Shtabit të Emergjencave sipërfaqja totale e përmbytur është rritur ndjeshëm, duke shkuar në 4958 hektarë. Banorët janë pa ujë të pijshëm, ndërsa  qindra shtëpi janë të rrethuara nga uji. Një problem tjetër është edhe mungesa energjisë. Shtyllat e energjisë elektrike janë dëmtuar dhe kërkohet ndërhyrja e OSHEE-së. Uji nuk […]

Vazhdo të lexosh