BE-ja e shqetësuar për pederastët dhe lesbiket, jep 7 vërejtje nëse Shqipëria do anëtarësimin

Komisioni Evropian (KE) në raportin për Shqipërinë shprehet  i shqetësuar për komunitetin LGBTI në Shqipëri. Shtatë vërejtjet, që ne duhet t’i marrim në konsideratë në rast së duam të anëtarësohemi në Bashkimin Evropian. Ato flasin për këtë komunitet dhe për ta, duket se nuk mjafton vetëm një pikë, por duhen të shtata. Në të 7 […]

Vazhdo të lexosh