Meta në Shkodër, Rama luan basketboll me lali Erin. Meta: Rama urgjent të gjej zgjidhjen

Ilir Meta ka zgjedhur sot me paramendim Shkodrën, në ditën përvjetorit te firmosjes së katër viteve me parë të koalicionit me PS. Gjithçka duket e menduar mirë. Kur të gjithë presin mendimin dhe përgjigjen e LSI, nëse do të vazhdojë prapë koalicionin politik për zgjedhjet e reja me PS, aq me tepër që sot bëhen […]

Vazhdo të lexosh

Meta ironizon Erjon Veliaj-n për servilizmat e këtij të fundit/ Video

Aftësitë për të bërë lëvdata dhe komplimenta Erjon Veliaj e tregoi në inaugurimin e shkollës Kongresi i Lushnjës, aty ku Ilir Meta ka bërë filloren dhe ku nëna e tij punonte mësuese. Nostalgjinë e Metës, Veliaj e shfrytëzoi për t’i shtrirë dorën e bashkëpunimit dhe për t’i thënë se konfliktet brenda koalicionit duhen lënë pas. […]

Vazhdo të lexosh