Rezarta Skifteri: Ky cuni sot ka ditëlindjen.

Rezarta Skifteri është një nga ato profesionistet e fushës së modës, që nuk pushon në asnjë sezon. Spektakle, krijime për klientët e ateliesë së saj, porosi nga këngëtaret e njohura që vishen me markën e saj në klipe etj. etj…fotot e tregojnë larminë dhe volumin e krijimtarisë së saj. Këto foto dominojnë në rrjetet e […]

Continue Reading