Meta letër Kuvendit: Zgjidhni boshllëkun ligjor

Presidenti i Republikës Ilir Meta duhet të hedhë shortin më 5 dhjetor të këtij viti për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi, por infrastruktura ligjore nuk ekziston: institucionet KLGJ dhe KLP që duhet të sjellin kandidaturat për KED ende nuk janë ngritur. Për këtë arsye, pas konsultave, Presidenti ka vendosur t’i drejtohet Kuvendit me një letër ku shprehet […]

Vazhdo të lexosh

Nga Skerdjan Dhuli/ ‘Kuvendi i Elbasanit’

Në fakt ky titull nuk ishte rastesi letrare e ca me pak deshire. Ngjarjet e Elbasanit ku Organizatat kriminale marrin zvarre shtetin me uniforme policie, nuk kane per te kaluar lehte. Sado perpjekie te beje mazhoranca ne pushtet per t’iu mbylle gojen mediave, opozites, njerzve te lire, kjo tentative do te dale blof. Sepse tanime […]

Vazhdo të lexosh