Një tjetër grabitje me levë në kokë ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme. Këtë herë grabitja ka ndodhur në qytetin e Laçit.

Një tjetër grabitje ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme. Këtë herë grabitja ka ndodhur në qytetin e Laçit. Burime nga policia lokale thanë për SYRI.net se rreth orës 02:00 të mëngjesit të sotëm është sulmuar me levë dhe më pas i janë marrë lekët një 46-vjeçari me inicialet A. […]

Continue Reading

Mbaron lista e deputetë të Lezhës. Të gjithë banditë në Parlament.

Prokuroria e Përgjithshme ka kërkuar heqjen e mandatit të deputetit socialist Armando Prenga, me pretendimin se nuk ka deklaruar një dënim nga Gjykata e Kurbinit. Nëse Prengës i hiqet mandati atëherë pas tij në listën e deputetetëve të PS është Katriot Piroli, por edhe ky i fundit është një person i dënuar nga Gjykata e […]

Continue Reading

Prokuroria: Ti ndërpritet mandati Armando Prengës. I dënuar për vjedhje në Itali

Prokuroria e Përgjithshme ka konkluduar, se një deputet i Kuvendit të Shqipërisë është në kushtet e ndalimit të ushtrimit të funksionit, në bazë të ligjit per “Verifikimin e Integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike” ose te njohur ndryshe si Ligji i “Për Dekriminalizimin”. Po ashtu, është konkluduar se një deputet tjetër, […]

Continue Reading