Kadilli: Për 4 vjet disa s’kontribuuan në PD-në e Bashës: Ja tri rrugët për ringritjen e demokratëve

Valentina MADANI Fatbardh Kadilli, sekretar për burimet njerëzore në PD nuk i sheh me vend zgjedhjet e parakohshme në parti, por kërkon përpjekje serioze nga kreu Lulzim Basha dhe grupi i deputetëve të rinj demokratë që të zhvillojnë një opozitë të fortë pas humbjes së 25 qershorit. Z.Kadilli nuk e fsheh faktin se disa nga […]

Vazhdo të lexosh