Kryeprokurori lëshon ‘bombën’ / Rama do kandidonte të inkriminuar edhe në 25 Qershor

Edhe në zgjedhjet e 25 Qershorit, kryeministri Edi Rama do të kandidonte sërish persona që kishin probleme me ligjin. Deklarata vjen nga Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla që rrëfeu për gazetarët se lista e deputetëve të PS ishte pastruar nga prokuroria, para se të bëhej publike. “Rama na e solli paraprakisht listën dhe ne kostatuam […]

Vazhdo të lexosh

Strazimiri: MOS! Në paçi Zot, MOS!

MOS! Në paçi Zot, MOS! E BËN dhe madje QAN prapë…me regji! E bën sepse paftyrësia e këtyre nuk ka kufi! E bën me të njëjtën paftyrësi me të cilën Edvini, i biri i Kristaqit deklaroi në Rrmaj se kishte hapur meshën e parë… E bën me të njëjtën paftyrësi kriminale me të cilën Fatmir […]

Vazhdo të lexosh