Presidenti Ilir Meta për gazetën greke “Kathimerini”/ Ju tregoj “nënën” e të gjitha konflikteve në vend.

Presidenti Ilir Meta ka dhënë një intervistë për gazetën greke “Kathimerini” ku ka treguar “nënën” e të gjitha konflikteve në vend. Sipas tij në Shqipëri sot ka vetëm një konflikt madhor. Është konflikti mes kryeministrit dhe shtetit të së drejtës, demokracisë dhe pluralizmit politik. INTERVISTA E PLOTË: Stavros Tzimas (Gazetari): Duke lexuar deklaratat dhe intervistat Tuaja […]

Vazhdo të lexosh

Deutsche Welle: Shqipëria, Kolumbia e Europës

Viti 2018 për Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë, Malin e Zi, Serbinë, Bosnje-Hercegovinën mund të quhet çdo gjë tjetër, por jo vit suksesi. Vërtet që Shqipëria dhe Maqedonia arritën si vende kandidate që Brukseli në qershor të vitit të ardhshëm të hapë negociatat e anëtarësimit. Por se si do të jenë forcat politike në Parlamentin Europian pas […]

Vazhdo të lexosh