Klajdi Musabelliu Ramës: ‘Më mirë këngëtar me dinjitet, sesa të lëpij mendere në këtë kohë bandash!

Pas përmendjes së tij nga kryeministri, edhe pse pa emër, se ishte një këngëtar i punësuar në Agjencinë e Burimeve Natyrore, reagon Klajdi Musabelliu. Ai i tregon Ramës diplomën në Shkenca Komunikimi dhe thotë se më mirë këngëtar dhe me dinjitet, se sa të lëpi mendere në këtë kohë bandash, droge, dhe neokomunizmi. “Unë këngetar, gazetar, […]

Vazhdo të lexosh