Nga Edison Ypi: Komunisti

Komunisti është gjallesa më e ndyrë dhe më e pështirë në fytyrë të dheut. Komunisti nuk është njeri. Komunisti është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, kukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë. Komunisti është llapaqeni më i gërrditshëm. Komunisti është dembeli dhe paraziti më i pacipë. Komunisti është hajduti më i pa skrupull. Komunisti është […]

Continue Reading

Maks Velo: Agolli? Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve është organizata më kriminale.

Për Dritëro Agollin kam folur që kur ishte gjallë. Kemi pasur disa raste, ku jemi gjendur përballë, si në Paris në 1998, apo edhe në aktivitete të tjera dhe nuk kam pranuar kompromise. Dritëroi ishte interesaxhi i madh dhe i veçantë, me ato të ngrënat e të pirat si dhe favoret që bënte. Sigurisht që […]

Continue Reading