Endira Bushati: Juristë të të gjitha partive, ulërisni!

E lexova, stërlexova Kushtetutën…. Askund nuk shkruhet që Parlamenti ka kompetencën të zgjasë afatin për dorëzim dokumentacioni për aplikantët e Vettingut… As për aplikime të reja…. Përveç kësaj, ku përfundoi transparenca e përzgjedhjes së kandidatëve….? A mund ta bëjë këtë Avokati i Popullit, të cilit i ka mbaruar mandati dhe po luan çdo gur brenda […]

Vazhdo të lexosh