Trump shpërthen ndaj kryeministrit të Kanadasë

Donald Trump u bë sensacional nga një komunikatë e përbashkët e miratuar nga udhëheqësit botërorë të G7 me lançimin e një sulmi ndaj kryeministrit kanadez. Presidenti i Shteteve të Bashkuara e quajti Justin Trudeau ‘të dobët dhe të pandershëm’ në disa postime në twitter pasi u largua nga samiti në Kebek herët, dhe i dha marrëdhënies me […]

Continue Reading

Ajsbergu gjigand i afrohet brigjeve të Kanadasë.

Një qytet i vogël në Neëfoundland, Kanada, është kthyer në destinacion turistik falë një “mysafiri i papritur” – ajsbergu i parë i sezonit. “CBC News” i Kanadasë tha se rruga përgjatë bregdetit jugor u mbush me fotografë profesionistë apo amatorë që fotografonin ajsbergun gjigant, që po i afrohej bregut në qytetin e Ferrylandit. Zona përgjatë […]

Continue Reading