Erion Veliaj pranon se ka pirë hashash.

Erion Veliaj ka dhënë një intervistë “ndryshe” për emisionin “Me Shukin” në RTV Dukagjini të Kosovës. Gazetari e pyet Veliaj për legalizimin e drogës dhe kryetari i bashkisë thotë se shoqëria dhe vendi nuk është gati për këtë hap. “A e ke provuar ndonjëherë barin”, – e pyet Shuki duke e vënë dukshëm në vështirësi […]

Continue Reading